Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g butter, plus extra for greasing
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g mozzarella cheese, cut into pieces (2-3 cm)
- 1450 g water
- 320 g penne pasta
- 3 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into eighths and layers separated
- 340 g marinated artichoke hearts, drained and cut into quarters
- 120 g fresh baby spinach leaves
- 2 sprigs fresh mint, leaves only, cut into pieces
- 40 g plain flour
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp onion salt
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ tsp ground cayenne pepper (optional)
- 200 g sour cream
- 100 g frozen green peas, thawed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2571.3 kJ / 612.2 kcal
- Eiwitten
- 21.8 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 35.6 g
- Verzadigd vet
- 22.1 g
- Vezels
- 9.9 g
- Natrium
- 860.5 mg
Alternatieve recepten
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 Std.
Lentil moussaka
3h 30min
Mushroom stroganoff
20min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 godz. 15 min
Mediterranean carrot fritters
1 godz.
Black bean enchiladas
1h 20min
Broccoli mustard pasties
1hod. 55min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 min
Vegetable lasagne
1 Std. 35 Min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Mushroom bolognaise
45 min