Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g butter, plus extra for greasing
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g mozzarella cheese, cut into pieces (2-3 cm)
- 1450 g water
- 320 g penne pasta
- 3 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into eighths and layers separated
- 340 g marinated artichoke hearts, drained and cut into quarters
- 120 g fresh baby spinach leaves
- 2 sprigs fresh mint, leaves only, cut into pieces
- 40 g plain flour
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp onion salt
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ tsp ground cayenne pepper (optional)
- 200 g sour cream
- 100 g frozen green peas, thawed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2571.3 kJ / 612.2 kcal
- Eiwitten
- 21.8 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 35.6 g
- Verzadigd vet
- 22.1 g
- Vezels
- 9.9 g
- Natrium
- 860.5 mg
Alternatieve recepten
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40min
Lentil moussaka
3 Std. 30 Min
Mushroom stroganoff
20min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Navajo fry bread with tomato bean salsa
35min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30min
Black bean enchiladas
1h 20min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1 Std. 5 Min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35min
Pasta primavera
1j
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Lentil bolognese
30min