Pumpkin Soup with Crispy Chickpeas
TM5 TM6

Pumpkin Soup with Crispy Chickpeas

4.2 (47 beoordelingen)

Ingrediënten

Crispy Chickpeas

  • 2 cans chickpeas, drained (15 oz ea.)
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • ½ oz maple syrup
  • ½ tsp brown sugar
  • ½ tsp cumin seeds
  • ½ tsp garlic powder
  • ½ tsp paprika
  • ½ tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper

Pumpkin Soup

  • 2 garlic cloves
  • ½ oz olive oil
  • 1 tsp salt
  • ½ tsp dried sage
  • 32 oz small sugar pumpkin, peeled, diced (½ in.)
    of 32 oz kabocha squash, peeled, de-seeded and cubed (1 in.)
  • 20 oz vegetable stock
  • 3 oz feta cheese, crumbled
  • fresh sage leaves, to garnish

Voeding
per 1 portion
Calorieën
899 kJ / 215 kcal
Eiwitten
9 g
Koolhydraten
29 g
Vetten
8 g
Vezels
6 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten