![Pumpkin Soup with Crispy Chickpeas Pumpkin Soup with Crispy Chickpeas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0B305506-D025-4885-9627-3F90F7B35B2D/Derivates/11AEB677-DF92-4788-87D4-40F14727103B.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crispy Chickpeas
- 2 cans chickpeas, drained (15 oz ea.)
- ½ oz extra virgin olive oil
- ½ oz maple syrup
- ½ tsp brown sugar
- ½ tsp cumin seeds
- ½ tsp garlic powder
- ½ tsp paprika
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Pumpkin Soup
- 2 garlic cloves
- ½ oz olive oil
- 1 tsp salt
- ½ tsp dried sage
-
32
oz small sugar pumpkin, peeled, diced (½ in.)
of 32 oz kabocha squash, peeled, de-seeded and cubed (1 in.) - 20 oz vegetable stock
- 3 oz feta cheese, crumbled
- fresh sage leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 899 kJ / 215 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tofu Stew
30 min
Basil Pesto
10 min
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1 Std. 20 Min
White Bean and Pumpkin Soup
35 min
Pumpkin Chili
50 Min
Pumpkin Mashed Potatoes
50 Min
Savory Butternut Squash Pies
1h 25min
Risotto with Spinach and Peas
30 min
Pumpkin Curry
45 Min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Eggplant and Tomato Pasta
45 Min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55 Min