Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crispy Chickpeas
- 2 cans chickpeas, drained (15 oz ea.)
- ½ oz extra virgin olive oil
- ½ oz maple syrup
- ½ tsp brown sugar
- ½ tsp cumin seeds
- ½ tsp garlic powder
- ½ tsp paprika
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Pumpkin Soup
- 2 garlic cloves
- ½ oz olive oil
- 1 tsp salt
- ½ tsp dried sage
-
32
oz small sugar pumpkin, peeled, diced (½ in.)
of 32 oz kabocha squash, peeled, de-seeded and cubed (1 in.) - 20 oz vegetable stock
- 3 oz feta cheese, crumbled
- fresh sage leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 899 kJ / 215 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45 min
Basic Vegetable Soup
50 min
Grisons Barley Soup
55 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 godz. 5 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min
Spring Garden Minestrone Soup
50 min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 min
Sweet Potato Stuffed Shells with Cauliflower Alfredo Sauce
1 godz. 30 min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 min
Vegetarian Chili
50 min