Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crispy Chickpeas
- 2 cans chickpeas, drained (15 oz ea.)
- ½ oz extra virgin olive oil
- ½ oz maple syrup
- ½ tsp brown sugar
- ½ tsp cumin seeds
- ½ tsp garlic powder
- ½ tsp paprika
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Pumpkin Soup
- 2 garlic cloves
- ½ oz olive oil
- 1 tsp salt
- ½ tsp dried sage
-
32
oz small sugar pumpkin, peeled, diced (½ in.)
of 32 oz kabocha squash, peeled, de-seeded and cubed (1 in.) - 20 oz vegetable stock
- 3 oz feta cheese, crumbled
- fresh sage leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 899 kJ / 215 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 Std. 5 Min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Sausage and Lentil Stew
1 godz. 15 min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 min
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Carrot Ginger Soup
20 min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55 min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1 godz. 15 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 Std. 5 Min
Green Tea Salmon with Asian Slaw
1 Std. 20 Min
Ginger Chicken Meatballs in Scallion Broth
1h 10min
Risotto with Spinach and Peas
30 min