![Sweet Potato Gnocchi Sweet Potato Gnocchi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3ab99dcb-f214-414d-b8b0-926666697e8a/Derivates/564dad21-a6c5-400e-a588-0dea2cfa1a16.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 30 oz water
- 12 oz sweet potatoes, peeled, cubed (1 in.)
- 11 oz all-purpose flour
- 4 oz ricotta cheese
- 1 large egg
- ½ tsp salt
- ¼ tsp garlic powder
- ½ tsp ground nutmeg (optioneel)
Boiling Gnocchi
- 60 oz water
- 1 tsp salt
Pan Frying Gnocchi
- 2 oz unsalted butter, divided
- 2 oz extra virgin olive oil, to fry, divided
- 10 fresh sage leaves, divided
- Parmesan cheese, shaved, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2983 kJ / 713 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 765 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1 godz. 20 min
Ratatouille Galette (TM6)
1h 30min
Avocado Tikka (Matthew Kenney)
6sa 5 dk
Vegan "Crab" Cakes
1 godz. 10 min
Texas Cornbread
35 min
Zucchini and Cheese Soufflés
40 min
Root Vegetable Gratin
1h 25min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 min
Kabocha Sage Risotto
40 min
Lemon Risotto
30 min