Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 30 oz water
- 12 oz sweet potatoes, peeled, cubed (1 in.)
- 11 oz all-purpose flour
- 4 oz ricotta cheese
- 1 large egg
- ½ tsp salt
- ¼ tsp garlic powder
- ½ tsp ground nutmeg (optioneel)
Boiling Gnocchi
- 60 oz water
- 1 tsp salt
Pan Frying Gnocchi
- 2 oz unsalted butter, divided
- 2 oz extra virgin olive oil, to fry, divided
- 10 fresh sage leaves, divided
- Parmesan cheese, shaved, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2983 kJ / 713 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 765 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15 Min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Gozleme Stuffed Pockets (Paul)
2 godz. 5 min
Vegetable Patties
1 godz.
Spinach and Olive Focaccia
1 godz. 15 min
Tomato and Feta Pasta
50 Min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 Min
Roasted Red Pepper and Cashew Dip
5 Min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30 Min
Baked Mushroom Empanadas
1 Std. 50 Min
Risotto with Spinach and Peas
30 Min
Southwest Quinoa
40 min