Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 7 oz all-purpose flour
- 3 ½ oz unsalted butter, in pieces
- 2 oz water, ice cold
- ½ tsp salt
- 12 oz tomatoes, any type (e.g. cherry, beefsteak, plum)
- extra virgin olive oil, to grease
Filling and Finalization
- 1 garlic clove
- ½ - 1 oz brown sugar, to taste
- 6 fresh basil leaves
- 1 tsp dried oregano
- ½ oz extra virgin olive oil
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp mustard
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 934 kJ / 223 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 164 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Acorn Squash Gratin
1h 55 min
Artichoke Heart Bruschetta
30min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45min
Beef and Apple Cabbage Rolls
1h 35min
Fava Bean and Goat Cheese Dip
20min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Cheddar and Walnut Scones with Onion Jam
1h 45min
Leek Pie
1h 45min
Risotto with Spinach and Peas
30min
Spinach and Artichoke Dip
20min