Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 100 g brown onion, cut into pieces (2-3 cm)
- 50 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (2-3 cm)
- 50 g green capsicum, deseeded and cut into pieces (2-3 cm)
- 50 g extra virgin olive oil
- 200 g medium-grain white rice
- 100 g button mushroom, cut into quarters
- 100 g zucchini, cut into cubes (1 cm)
- 100 g frozen green bean
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 1 tbsp paprika
- 1 tsp sea salt
- 1 tbsp tomato paste
- 650 g water
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1765.9 kJ / 422.1 kcal
- Eiwitten
- 10.6 g
- Koolhydraten
- 61.9 g
- Vetten
- 15.2 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 7.2 g
- Natrium
- 770.1 mg
Alternatieve recepten
Mushroom and kale risotto
55 min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 min
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.
Warm satay bowl
1h 10min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Wok-style curried vegetables
35 min
Mexican one-pot pasta
30 min
Vegan Lentil Lasagne
2 godz. 20 min
No-waste veggie bolognese (TM6)
3h
Tomato pasta with vegetables and feta
30 min