Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 g red cabbage, thickest part of the core removed, cut into 2-3 wedges that fit through feeder tube
- 70 g radishes, trimmed
- 1 Lebanese cucumber, trimmed
- 2 garlic cloves
- 10 g fresh ginger, peeled
- 80 g freshly squeezed lime juice
- 60 g gluten free soy sauce, reduced-salt
- 10 g sesame oil
- 10 g extra virgin olive oil
- 135 g doongara rice, brown
- 1000 g water
- 200 g frozen shelled edamame beans, thawed
- 4 eggs
- 80 g fresh baby spinach leaves
- 250 g avocado (approx. 1 medium), thinly sliced
- 1 tbsp black sesame seeds
- 1 fresh long red chilli, thinly sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1902.5 kJ / 455 kcal
- Eiwitten
- 21.3 g
- Koolhydraten
- 32.8 g
- Vetten
- 24.5 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 12.3 g
- Natrium
- 677.5 mg
Alternatieve recepten
Herby potato salad with crisp topping
50 min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 Min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 Min
Chicken, spinach and leek risotto
30 Min
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter)
55min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
10 Min
Nourish bowl (Diabetes)
55min
Sticky sesame chicken
40 min
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30 Min
Shredded Lamb ragù
1 godz. 25 min
Chinese-style chicken
25 min