Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Parmesan cheese, shaved, for garnishing
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred
- 40 g extra virgin olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes (see Tips)
- 2 tbsp tomato paste
- 1 tbsp pickled capers
- 5 anchovy fillets
- 100 g pitted Kalamata olives
- 2 pinches dried oregano
- 850 g water
- 500 g dried spaghetti, broken into halves
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1946.5 kJ / 463.5 kcal
- Eiwitten
- 17.4 g
- Koolhydraten
- 60.4 g
- Vetten
- 15.6 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 682.2 mg
Alternatieve recepten
Summer tomato and gin pasta sauce
35 Min
Sicilian prawn salad
40min
Chilli mussels with risoni
35 Min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 Min
Roasted eggplant
1h 35min
Vegetarian chilli
1h 5min
Salmon and fennel risotto
30 Min
Mediterranean pasta salad
50 Min
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30 Min
Melanzane parmigiana
2 godz. 5 min
Pumpkin and antipasto risoni salad
35 Min