Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 - 250 g cherry tomatoes, half left whole and half cut into halves
- 50 g gin of choice (see Tips)
- 500 g vine ripened tomatoes (see Tips)
- 2 garlic cloves
- 30 g olive oil (see Tips)
- 30 g tomato paste
- 2 - 3 tsp Vegetable stock paste, to taste (see Tips)
- 1 sprig fresh oregano, leaves only, plus extra to garnish (optional)
- 2 pinches ground black pepper
- cooked pasta of choice
- fresh mozzarella, buffalo, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 470.3 kJ / 112 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 6.9 g
- Vetten
- 7.9 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 611.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto verde (TM6)
30min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40min
Leek, chilli and chorizo sauce
40min
Spinach dumplings with tomato ragout
1h
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55min
Crispy Korean tofu
1h 20min
Chilli mussels with risoni
35min
Pasta with fennel and tomato sauce
40min
Eggplant and ricotta involtini
1h 20min
Pasta alla puttanesca
35min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50min