Apparaten en Accessoires
Summer tomato and gin pasta sauce
Voorbereiding 15min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
-
cherry tomatoes half left whole and half cut into halves200 - 250 g
-
gin of choice (see Tips)50 g
-
vine ripened tomatoes (see Tips)500 g
-
garlic cloves2
-
olive oil (see Tips)30 g
-
tomato paste30 g
-
Vegetable stock paste to taste (see Tips)2 - 3 tsp
-
fresh oregano leaves only, plus extra to garnish (optional)1 sprig
-
ground black pepper2 pinches
-
cooked pasta of choice
-
fresh mozzarella buffalo, to serve (optional)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
611.1 mg
Eiwitten
1.8 g
Calorieën
470.3 kJ /
112 kcal
Vetten
7.9 g
Vezels
3.2 g
Verzadigd vet
1.3 g
Koolhydraten
6.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ginspiration
11 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Risoni salad with artichoke and feta
25 Min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 Min
Creamy miso mushroom udon
45 Min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 Min
Mediterranean cod with steamed potatoes
50 Min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 Min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 Min
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40 Min
Leek, chilli and chorizo sauce
40 Min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 Min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20 Min
Mushroom bolognaise
45 Min