![Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F184C622-2866-4716-B2CB-89B7403DC39F/Derivates/DE035C04-30B6-4304-B9EB-F7AC36FADB54.jpg)
Compatibele versies
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 tbsp sumac, to taste
- 1 tbsp dried oregano
- 1 ½ tsp salt, plus extra for seasoning
- 1 tsp ground black pepper, plus extra for seasoning
- 1600 g water
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 brown onion, cut into quarters
- 3 celery stalks, cut into pieces
- 3 garlic cloves, roughly chopped
- 1200 - 1300 g beef roast, trimmed (see Tip)
- 1000 g new baby potatoes, washed
- 1 - 2 tbsp oil, plus extra to taste
- 1 - 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, roughly chopped
- 2 - 3 tbsp pitted black olives, roughly chopped
- mixed leafy greens, of choice to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1998.1 kJ / 475.7 kcal
- Eiwitten
- 52.9 g
- Koolhydraten
- 24.2 g
- Vetten
- 17.2 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1265.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef "Burgundy"
40 min
Sticky drumettes
2h 45min
Korean barbecue pork with rice salad
40 min
Beef ragu
1h 25min
Beef stroganoff
35min
Chicken stock paste
45 min
Barbecued pork ribs
26h 15min
Meatballs in red pepper sauce
30 min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Pocket roast beef with seeded mustard sauce
1 godz. 30 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Bourbon pork ribs
5h 50min