Compatibele versies
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 tbsp sumac, to taste
- 1 tbsp dried oregano
- 1 ½ tsp salt, plus extra for seasoning
- 1 tsp ground black pepper, plus extra for seasoning
- 1600 g water
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 brown onion, cut into quarters
- 3 celery stalks, cut into pieces
- 3 garlic cloves, roughly chopped
- 1200 - 1300 g beef roast, trimmed (see Tip)
- 1000 g new baby potatoes, washed
- 1 - 2 tbsp oil, plus extra to taste
- 1 - 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, roughly chopped
- 2 - 3 tbsp pitted black olives, roughly chopped
- mixed leafy greens, of choice to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1998.1 kJ / 475.7 kcal
- Eiwitten
- 52.9 g
- Koolhydraten
- 24.2 g
- Vetten
- 17.2 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1265.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zurich-style veal strips with potatoes
2h 50min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 min
Layered chicken dinner
1h 45 min
Glazed chicken with hasselback pumpkin
1h 35 min
Sunday lamb roast
1 godz. 55 min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 Min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 Min
Baked pumpkin and beef stew
3h
Pocket roast beef with seeded mustard sauce
1h 30min
Meat stock paste
45 Min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40 min