Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g red wine (i.e. Cabernet Merlot or other medium-bodied wine)
- 1 orange, zested and juiced
- 4 pears, peeled, cored and cut into quarters
- 150 g sugar
- 200 g water
- 1 pimento (see Tips)
- 1 cardamom pod, crushed
- 1 cinnamon quill
- 4 black peppercorns
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 574.8 kJ / 136.8 kcal
- Eiwitten
- 0.8 g
- Koolhydraten
- 29.6 g
- Vetten
- 0.2 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 12.6 mg
Alternatieve recepten
Mulled wine
15min
Rye seed loaf
28h 10min
Four-seed honey butter
30 min
Buttermilk balsamic sorbet
12h 30 min
Rhubarb and vanilla rhumba
25min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16h 20min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1ч. 20 мин.
Pea shakshuka with bacon dust
55 min
Roasted carrot dip
1 godz.
Borscht with Polish dumplings
1ч. 30 мин.
Fresh fennel salad
10min
Coconut and quinoa porridge with toasted almonds
30 min