Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 320 g Lebanese cucumber (approx. 3), cut into pieces
- 90 g brown onion
- 30 g butter
- 500 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 sprig fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
- 200 g potato, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 1 tsp raw sugar (optional)
- 100 g pouring (whipping) cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 850.3 kJ / 202.5 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 11.4 g
- Vetten
- 15.3 g
- Verzadigd vet
- 10.1 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 999.3 mg
Alternatieve recepten
Carrot and coriander soup
30p
Broccoli and blue cheese soup
25p
Cream of mushroom soup
20p
Mushroom soup
30p
Zucchini soup
25p
Tomato and red lentil soup
30p
Ratatouille
40p
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40p
Broccoli almond soup
30p
Spinach potato soup with savoury egg custard
45p
Broccoli soup with sage oil
30p
Cream of tomato soup
25p