
Apparaten en Accessoires
Cucumber soup
Voorbereiding 10min
Totaal 25min
4 portions
Ingrediënten
-
Lebanese cucumber (approx. 3), cut into pieces320 g
-
brown onion90 g
-
butter30 g
-
water500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
fresh dill leaves only, plus extra for garnishing1 sprig
-
potato peeled and cut into pieces (3 cm)200 g
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
raw sugar (optional)1 tsp
-
pouring (whipping) cream100 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
202.5 kcal /
850.3 kJ
Eiwitten
3.2 g
Vetten
15.3 g
Koolhydraten
11.4 g
Vezels
2.2 g
Verzadigd vet
10.1 g
Natrium
999.3 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Soups for all seasons
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland