Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dressing
- 60 g tahini
- 2 garlic cloves
- 2 tbsp lemon juice
- 3 sprigs fresh mint, leaves only
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 tsp honey (optional)
- ¼ tsp salt
- 100 g extra virgin olive oil
Bowl
- 400 g cauliflower, cut into small florets
- 500 g water
- 2 - 3 carrots (approx. 130 g), cut into thin noodles (see Tips)
- 1 bunch asparagus, ends trimmed
- 1 - 2 tsp ghee, for frying (optional)
- 8 slices haloumi (optional)
- 4 - 8 eggs, shells thoroughly washed
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, cut into pieces
- 2 sprigs fresh mint, cut into pieces
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 3 tbsp sesame seeds (see Tips)
- 1 - 2 avocados, flesh only, cut into thin slices
- sauerkraut (or other fermented veggies, such as the Fermented beetroot and apple salsa)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3925.8 kJ / 934.5 kcal
- Eiwitten
- 38.3 g
- Koolhydraten
- 13.6 g
- Vetten
- 78.7 g
- Verzadigd vet
- 17.8 g
- Vezels
- 15.6 g
- Natrium
- 2408.5 mg
Alternatieve recepten
Avo and egg spread
35 dk
Hazelnut chocolate spread
25 Min
Grab and go breakfast drink
6h
Bun bo hue (spicy noodle soup)
1 Std. 50 Min
Buckwheat mushroom tartlets
1h 45min
Almond milk
1 Std. 5 Min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25 Min
Vegetable liquid stock (TM5)
3 Std. 15 Min
Avocado sorbet (palate cleanser)
10 Min
Chia and pepita gluten free loaf
1 Std. 25 Min
Vanilla cashew yoghurt
24 godz. 15 min
Blackberry frozen yoghurt
12 godz. 5 min