Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g coconut oil, plus extra for greasing
- 300 g blanched almonds
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 450 g pumpkin, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 4 eggs
- 2 tsp gluten free baking powder
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 tsp ground turmeric
- 1 tsp apple cider vinegar
- 2 tbsp coconut flour
- 1 tbsp pine nuts
- 1 tbsp pepitas, for sprinkling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1392.7 kJ / 331.6 kcal
- Eiwitten
- 11.4 g
- Koolhydraten
- 7.6 g
- Vetten
- 28.2 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 321.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Coconut and beetroot balls
40 min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1 godz. 45 min
Sun-dried tomato and pepita bread
2 Std.
Seeded tahini crackers
1h 10min
Zucchini slice
45 min
Gluten free fruit and nut loaf
55 min
Pumpkin, carrot and herb bread
1 Std. 30 Min
Nutty pancakes with stone fruit compote
1 godz.
Zucchini pistachio loaf
1 Std. 30 Min
Carrot cake bliss balls
40 min
Chia coconut bread
2 Std. 40 Min
Almond and date bars
2 godz. 15 min