![Roasted carrot dip Roasted carrot dip](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2C3D14F4-637A-408E-A710-EE585B887619/Derivates/F28A85FD-F071-4657-993C-DAC610BBD1F3.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g carrots, cut into pieces (2 cm)
- 30 g honey
- 30 g olive oil
- 1 orange, zested and juiced
- 1 fennel bulb (approx. 130 g), fronds trimmed, cut into quarters
- ½ tsp caraway seeds
- ¼ tsp grated nutmeg
- 2 tsp sweet paprika
- 1 - 1 ½ tsp sea salt flakes, to taste
- 60 g tahini
- 80 g Greek yoghurt
- 100 g water
- Voeding
- per 600 g
- Calorieën
- 4390.3 kJ / 1049.3 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 110 g
- Vetten
- 64 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 24.8 g
- Natrium
- 2777.6 mg
Alternatieve recepten
Chia coconut bread
2h 40min
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1hod. 45min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30min
Almond thins
25 Min
Orange, hazelnut and coconut balls
2 godz. 10 min
Pearl barley bread rolls
1hod. 15min
Steamed coconut custards
45 Min
Rosemary and sea salt crackers
35 min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1hod. 15min
Chunky basil pesto dip
10 Min
Hommus dip
5min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5min