Roasted carrot dip
TM6 TM5 TM31

Roasted carrot dip

2.8 (17 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 400 g carrots, cut into pieces (2 cm)
  • 30 g honey
  • 30 g olive oil
  • 1 orange, zested and juiced
  • 1 fennel bulb (approx. 130 g), fronds trimmed, cut into quarters
  • ½ tsp caraway seeds
  • ¼ tsp grated nutmeg
  • 2 tsp sweet paprika
  • 1 - 1 ½ tsp sea salt flakes, to taste
  • 60 g tahini
  • 80 g Greek yoghurt
  • 100 g water

Voeding
per 600 g
Calorieën
4390.3 kJ / 1049.3 kcal
Eiwitten
24 g
Koolhydraten
110 g
Vetten
64 g
Verzadigd vet
9 g
Vezels
24.8 g
Natrium
2777.6 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten