Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g carrots, cut into pieces (2 cm)
- 30 g honey
- 30 g olive oil
- 1 orange, zested and juiced
- 1 fennel bulb (approx. 130 g), fronds trimmed, cut into quarters
- ½ tsp caraway seeds
- ¼ tsp grated nutmeg
- 2 tsp sweet paprika
- 1 - 1 ½ tsp sea salt flakes, to taste
- 60 g tahini
- 80 g Greek yoghurt
- 100 g water
- Voeding
- per 600 g
- Calorieën
- 4390.3 kJ / 1049.3 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 110 g
- Vetten
- 64 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 24.8 g
- Natrium
- 2777.6 mg
Alternatieve recepten
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50min
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45min
Fig and apricot tea bread
1h 30min
Beetroot salad
10min
Mushroom risotto
30min
Cauliflower "fried" rice
45min
Rice salad with warm mustard dressing
1h 40min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Easy coconut cake
1h 45min
Hommus dip
5min
Hearty seven vegetable soup
30min
Cauliflower soup with bacon dust
35min