Roasted carrot dip

Roasted carrot dip

2.8 17 beoordelingen
Voorbereiding 15min
Totaal 1u.
600 g

Ingrediënten

  • carrots cut into pieces (2 cm)
    400 g
  • honey
    30 g
  • olive oil
    30 g
  • orange zested and juiced
    1
  • fennel bulb (approx. 130 g), fronds trimmed, cut into quarters
    1
  • caraway seeds
    ½ tsp
  • grated nutmeg
    ¼ tsp
  • sweet paprika
    2 tsp
  • sea salt flakes to taste
    1 - 1 ½ tsp
  • tahini
    60 g
  • Greek yoghurt
    80 g
  • water
    100 g

Voeding per 600 g

Calorieën 1049.3 kcal / 4390.3 kJ
Eiwitten 24 g
Vetten 64 g
Koolhydraten 110 g
Vezels 24.8 g
Verzadigd vet 9 g
Natrium 2777.6 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...