Apparaten en Accessoires
Gluten free baked bacon and cranberry stuffing
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 55min
16 portions
Ingrediënten
-
dried cranberries50 g
-
ruby port50 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra for garnishing3 sprigs
-
fresh thyme leaves only, plus extra for garnishing2 sprigs
-
fresh sage leaves only, plus extra for garnishing1 sprig
-
brown onion (approx. 120 g), cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
rindless bacon rashers300 g
-
salted butter20 g
-
pork mince500 g
-
lupin flakes50 g
-
egg1
-
shelled unsalted pistachio nuts30 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh rosemary for garnishing1 - 2 sprigs
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
452.4 mg
Eiwitten
11.2 g
Calorieën
464 kJ /
110.4 kcal
Vetten
5.3 g
Vezels
2.2 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
4.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Good food, gluten free
94 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Savoury herb baked ricotta
2 Std. 40 Min
Passionfruit and macadamia truffles
3 Std. 30 Min
Chicken and cashews
55 Min
Meat stock paste
45 Min
Beetroot salad with raita dressing
35 Min
Haloumi
5 Std.
Brazilian cheese puffs
20 Min
Family chicken galette
1 Std. 55 Min
Chicken velouté meal
40 Min
Asian chicken noodle salad
45 Min
Creamy coconut chicken curry
30 Min
Thai red chicken curry
30 Min