![Mushrooms with pistachio butter Mushrooms with pistachio butter](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/74bf1177-9d35-41e5-a3c4-81da7ba2827a/Derivates/42b23b46-6647-4f2e-8256-8131707aa49a.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra for garnishing
- 1 garlic clove
- 1 piece lemon peel, no white pith (4 cm strip)
- 40 g shelled pistachios
- 60 g salted butter, softened
- 20 g lemon juice
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 4 fresh portobello mushrooms or field mushrooms (large), peeled and stalks trimmed
- 100 g cream cheese, softened
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 2 tomatoes, ripe and cut into halves
- salt, to season
- 1 avocado, flesh only, ripe, cut into slices
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1595.3 kJ / 379.8 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 15.7 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 284.2 mg
Alternatieve recepten
Abundant breakfast bowl
30min
Keto cauliflower and Brussels sprout cheese bake
45min
No potato salad
20 min
Steamed mushroom and egg pots
40min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25 min
Lamb tagine with apricots and honey
1h 30min
Cauliflower hash browns with smoked salmon and sour cream
30min
Avocado whip on seedy spelt bread (Post-natal)
2h 30min
Brussels sprouts with lime crumb
20 min
Baked blueberry and hazelnut cheesecake
27h
Keto Cheddar Biscuits
30min
Sautéed mushrooms and zucchini with prosciutto
25 min