Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra for garnishing
- 1 garlic clove
- 1 piece lemon peel, no white pith (4 cm strip)
- 40 g shelled pistachios
- 60 g salted butter, softened
- 20 g lemon juice
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 4 fresh portobello mushrooms or field mushrooms (large), peeled and stalks trimmed
- 100 g cream cheese, softened
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 2 tomatoes, ripe and cut into halves
- salt, to season
- 1 avocado, flesh only, ripe, cut into slices
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1595.3 kJ / 379.8 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 36 g
- Verzadigd vet
- 15.7 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 284.2 mg
Alternatieve recepten
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1 Std. 15 Min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35 min
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
40 min
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25h 40min
Middle Eastern planked salmon (MEATER+®)
1h 40 min
Suan la tang (hot and spicy soup)
35 min
Mushroom-stuffed mushrooms
50 min
Pumpkin, kale and tempeh breakfast bowl
30 Min
Ca phe trung (egg coffee)
10 Min
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30 Min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 Std. 10 Min