Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Prawn and pork pops
- 2 garlic cloves
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only
- 500 g pork mince
- 15 g panko breadcrumbs
- 2 tbsp soy sauce
- ½ tsp ground black pepper
- 10 raw prawns (small), peeled and deveined (see Tips)
Turmeric lime sauce
- 2 limes, zested (no white pith) and juiced
- 40 g roasted salted cashews
- 20 g fresh turmeric, peeled
- 2 fresh Kaffir lime leaves, stalks removed and leaves torn into pieces
- 1 garlic clove
- 2 - 3 tsp fish sauce
- 20 g palm sugar, shaved
- 1 fresh long green chilli, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for brushing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1460.7 kJ / 347.8 kcal
- Eiwitten
- 30.8 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 20.4 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 1064.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40 min
Turmeric fried chicken
13 Std. 10 Min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1h 5min
Malay-style coconut chicken
25h 40 min
Teriyaki chicken thighs
2 godz. 10 min
Korean barbecue pork with rice salad
40 min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Bourbon pork ribs
5 godz. 50 min
Fragrant whole barbecued fish
2 godz. 50 min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2 godz. 25 min
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1 godz. 45 min