Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Butter
- 600 g pouring (whipping) cream (see Tips)
- 1000 g chilled water
Flavouring
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 5 sprigs fresh chives, cut into halves
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only or 1 tsp dried thyme
- 1 garlic clove
- ½ tsp lemon zest
- 1 tsp sweet paprika
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 - 2 pinches cayenne pepper, to taste
- 2 - 3 pinches smoked salt or salt of choice, to taste
- Voeding
- per 140 g
- Calorieën
- 8741.2 kJ / 2089.2 kcal
- Eiwitten
- 13.7 g
- Koolhydraten
- 20.4 g
- Vetten
- 222.6 g
- Verzadigd vet
- 138.1 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 695 mg
Alternatieve recepten
Beef Wellington
2h 15 min.
Italian sausages
40min
Chocolate and strawberry domes
51h
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14h
Mini banoffee bombe Alaskas
24 godz. 30 min
Perfect steak with sauce Bernaise
35min
Charcoal bao buns
1h 50 min.
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6h 30min
Mustard balsamic vinegar dressing
10min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10min
Mother sourdough starter
108h 20 min
Everyday sourdough loaf
4h 20min