Apparaten en Accessoires
Homemade miso soup
Voorbereiding 15min
Totaal 55min
4 portions
Ingrediënten
-
dried wakame leaves10 g
-
kombu (12 x 12 cm)1 piece
-
water to soak
-
water1000 g
-
sake20 g
-
mirin20 g
-
bonito flakes20 g
-
shiro (white) miso paste100 g
-
silken tofu cut into cubes (1-2 cm)300 g
-
spring onions/green onions finely sliced, to garnish2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
982.1 mg
Eiwitten
9.7 g
Calorieën
512 kJ /
122.4 kcal
Vetten
4.9 g
Vezels
2.2 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
9.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Flavours of Japan
22 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Ginger Coriander Steamed Fish
Geen beoordelingen
Spring Greens and Grapefruit Salad
30min
Chili Cheese Dogs
50min
Tom kha gai (Thai chicken coconut soup)
30min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55min
Miso Soup
40min
Sliced Fish Tofu Soup
2u. 10min
Japanese sizzling hotplate tofu
45min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35min
Ginger Scallion Fish Slices
40min
Cheat's chicken shoyu ramen
40min
Agedashi tofu
30min