Apparaten en Accessoires
Homemade miso soup
Voorbereiding 15min
Totaal 55min
4 portions
Ingrediënten
-
dried wakame leaves10 g
-
kombu (12 x 12 cm)1 piece
-
water to soak
-
water1000 g
-
sake20 g
-
mirin20 g
-
bonito flakes20 g
-
shiro (white) miso paste100 g
-
silken tofu cut into cubes (1-2 cm)300 g
-
spring onions/green onions finely sliced, to garnish2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
982.1 mg
Eiwitten
9.7 g
Calorieën
512 kJ /
122.4 kcal
Vetten
4.9 g
Vezels
2.2 g
Verzadigd vet
1 g
Koolhydraten
9.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Flavours of Japan
22 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Mantao Buns with Dairy-Free Pumpkin Soup
1h 20min
Sambal Brinjal
40min
Miso Soup
40min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35min
Cold Soba Noodles with Edamame and Dipping Sauce
40min
Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad
45min
Yellow Curry noodle soup
20min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Bicol Express
45min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50min
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Stir-fry Baby Bak Choy
10min