Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge
- butter, to grease
- 6 eggs, separated, at room temperature
- 115 g caster sugar
- 70 g plain flour
- 50 g vegetable oil
Vanilla diplomat mousse
- 10 g titanium strength gelatine leaves
- cold water, to soak
- 330 g milk
- 1 tsp vanilla bean paste
- 60 g caster sugar
- 25 g cornflour
- 4 egg yolks (approx. 65 g)
- 300 g thickened cream
Assembly
- 10 - 12 fresh strawberries, whole, evenly sized, plus extra to decorate (see Tips)
- 160 g fresh strawberries, hulled and sliced to layer
- icing sugar, to dust
- edible flowers, to decorate
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1927.3 kJ / 458.9 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 38.5 g
- Vetten
- 29.7 g
- Verzadigd vet
- 13.4 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 100 mg
Alternatieve recepten
Panna cotta
6 godz. 15 min
Christy Tania's 20th Anniversary Show Stopper
72h
Moroccan bundt
1h 20min
Crème pâtissière
15 min
Pavlova towers
4h 30min
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28 godz. 30 min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25h 15min
Brioche fruit tarts
4h
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 godz. 20 min
Raspberry chiffon cake
5h 15min
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28小时
Yoghurt with red berry coulis
13 Std. 20 Min