Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 titanium strength gelatine leaves
- 500 g pouring (whipping) cream
- 250 g full cream milk
- 150 g caster sugar, to taste
- 1 tsp vanilla bean paste or vanilla sugar
- 1 tbsp water or cognac, for brushing
- fresh seasonal berries, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1318.6 kJ / 313.9 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 23.5 g
- Vetten
- 23.3 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 39.4 mg
Alternatieve recepten
Panna Cotta
6 Std. 15 Min
Béarnaise sauce
10min
Sabayon
15min
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 Std. 20 Min
Crème brûlée
7h
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25hod. 15min
Moscato panna cotta with pistachios
6h 25min
Honey crème caramels
25 Std. 55 Min
Traditional crème brûlée
25h
Pavlova
6 Std.
Classic lemon tart
3h 10 min.