Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 titanium strength gelatine leaves
- 500 g pouring (whipping) cream
- 250 g full cream milk
- 150 g caster sugar, to taste
- 1 tsp vanilla bean paste or vanilla sugar
- 1 tbsp water or cognac, for brushing
- fresh seasonal berries, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1318.6 kJ / 313.9 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 23.5 g
- Vetten
- 23.3 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 39.4 mg
Alternatieve recepten
Moscato panna cotta with pistachios
6h 25min
Hazelnut torte
3 godz. 15 min
Hazelnut Bavarian
6h 25min
Fraisier sponge
30 Std.
Panna Cotta
6sa 15 dk
Cheesecakes in jars
4 Std.
Panna cotta
6sa 15 dk
Crème caramels
7h 45min
Cashew panna cotta with raspberry sauce
3h 20min
White chocolate mousse cups
3h 35min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 godz. 15 min
Traditional crème brûlée
25 Std.