Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g water
- 120 g full cream milk
- 1 tsp dried instant yeast or 10 g fresh yeast, crumbled
- 500 g plain flour, plus extra to dust
- 10 g milk powder
- 50 g caster sugar
- 300 g unsalted butter (1 whole 250 g block, cold and 50 g cut into cubes), plus extra to grease
- 1 tsp sea salt
- 1 egg, beaten
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1004 kJ / 240 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 24.4 g
- Vetten
- 14.3 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 114 mg
Alternatieve recepten
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4 godz. 30 min
Artisan potato bread
2u. 5min
Salted caramel and chocolate cake
1h 45min
Brioche buns baked in a cast iron pot
2h
Poppy seed strudel with crumble topping
3u. 15min
Goat's cheese feta roulade
2 godz. 45 min
Waffle cones
35min
Caramel Éclairs
2 Std. 25 Min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2h
Fluffy ricotta pancakes
35min
Pistachio cream
15min
Cinnamon buns
3 godz. 5 min