![Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/329a710d176f1eaaf5085545cd1f0722/Derivates/d2a5b7ab703e3700296e1856cdd9404bb4b19415.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 425 g salted butter, softened, cut into pieces (1.5 cm - see Tips)
- 6 egg whites, room temperature (approx. 200 g)
- 250 g caster sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- ½ tsp vanilla bean paste
- Voeding
- per 800 g
- Calorieën
- 17218.3 kJ / 4115.3 kcal
- Eiwitten
- 21.1 g
- Koolhydraten
- 252.3 g
- Vetten
- 345 g
- Verzadigd vet
- 218.5 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 2998.8 mg
Alternatieve recepten
Vanilla Madeleines
1 Std. 30 Min
Crème pâtissière
15 Min
Buttercream icing
5 Min
Buttercream Icing
5 Min
Custard horns
1 Std. 45 Min
Béchamel sauce (TM6 )
15 Min
Cinnamon buns
3h 5min
Magnolia Kitchen caramel ganache
4h 40 min
Cream cheese frosting
5 Min
Chocolate butter cream
10 Min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4 Std. 30 Min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28h 15min