Apparaten en Accessoires
Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
Voorbereiding 15min
Totaal 45min
800 g
Ingrediënten
-
egg whites room temperature (approx. 200 g)6
-
caster sugar250 g
-
salted butter softened, cut into pieces (1.5 cm - see Tips)425 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
vanilla bean paste½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 800 g
Natrium
2998.8 mg
Eiwitten
21.1 g
Calorieën
17218.3 kJ /
4115.3 kcal
Vetten
345 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
218.5 g
Koolhydraten
252.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Buttercream Icing
10 Min
Honeycomb Toffee
Keine Bewertungen
Chocolate butter cream
10 Min
Lemon meringue tarts
25 Std. 30 Min
Chocolate ganache
20 Min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28 Std. 15 Min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4 Std. 30 Min
Buttercream icing
5 Min
Brandy snaps
30 Min
Cream cheese frosting
5 Min
Magnolia Kitchen caramel ganache
4 Std. 40 Min
No fail béchamel
15 Min