Apparaten en Accessoires
Teriyaki sauce
Voorbereiding 5min
Totaal 25min
28 portions
Ingrediënten
-
fresh ginger peeled and cut into thin slices15 g
-
garlic clove1
-
mirin50 g
-
water200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
soy sauce100 g
-
brown sugar150 g
-
cornflour3 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
261.8 mg
Eiwitten
0.2 g
Calorieën
106.6 kJ /
25.4 kcal
Vetten
0 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
6.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sauces and Marinades
15 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2u.
Fugazza sliced onion pizza
2u.
$250 chocolate chunk cookies
2u. 30min
Yu Sheng Prosperity salad (Thermomix® Cutter)
30min
Creamed pāua soup
1u.
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24u. 55min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11u.
Wonton soup (pork)
45min
Kewpie mayonnaise
10min
Teriyaki Marinade
15min
Sage and black garlic butter
10min
Caramelised balsamic reduction
30min