Apparaten en Accessoires
Teriyaki sauce
Voorbereiding 5min
Totaal 25min
28 portions
Ingrediënten
-
fresh ginger peeled and cut into thin slices15 g
-
garlic clove1
-
mirin50 g
-
water200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
soy sauce100 g
-
brown sugar150 g
-
cornflour3 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
261.8 mg
Eiwitten
0.2 g
Calorieën
106.6 kJ /
25.4 kcal
Vetten
0 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
6.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sauces and Marinades
15 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min
Miso dressing
5min
Macadamia and Parmesan biscuits
25min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3u. 40min
Furikake
5min
Kewpie mayonnaise
10min
Wonton wrappers
55min
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8u. 50min
Korean marinade
40min
Teriyaki chicken thighs
2u. 10min
Char siu bao pork buns
6u. 35min
Asian beef salad with peanut dressing (MEATER+®)
30min