Apparaten en Accessoires
Teriyaki sauce
Voorbereiding 5min
Totaal 25min
28 portions
Ingrediënten
-
fresh ginger peeled and cut into thin slices15 g
-
garlic clove1
-
mirin50 g
-
water200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
soy sauce100 g
-
brown sugar150 g
-
cornflour3 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
261.8 mg
Eiwitten
0.2 g
Calorieën
106.6 kJ /
25.4 kcal
Vetten
0 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
6.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sauces and Marinades
15 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Thai beef salad
1 Std. 15 Min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45 Min
Satay sauce
15 Min
Korean marinade
40 Min
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
1 Std.
Cha gio (spring rolls)
55 Min
Char siu bao pork buns
6 Std. 35 Min
Teriyaki chicken thighs
2 Std. 10 Min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 Min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1 Std.
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1 Std.
San choy bau (Matt Sinclair)
30 Min