![Salted caramel sauce Salted caramel sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B242746D-8737-4F3C-9999-226688BAADF3/Derivates/30044F85-ED51-425D-84D8-372BF95509DA.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g unsalted butter, cut into pieces
- 130 g double cream
- 50 g dark brown sugar
- 50 g caster sugar
- 50 g pure maple syrup
- 1 tsp vanilla bean paste
- 1 tsp fine sea salt
- Voeding
- per 6 portions
- Calorieën
- 7056 kJ / 1680 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 135.6 g
- Vetten
- 132 g
- Verzadigd vet
- 84.6 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 2363.8 mg
Alternatieve recepten
Choux pastry
2h
Fruit coulis
10min
Lemon curd (TM6)
15min
Portuguese-style custard tarts
40min
Caramel sauce
1h 30min
Pavlova
6 godz.
Chocolate sauce
20min
Chocolate ganache
20min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Caramel vanilla bourbon sauce
40min
Caramel Sauce
1h 30min
Butterscotch sauce
10min