Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g pouring (whipping) cream
- 1 tsp vanilla bean extract
- 60 g caster sugar, plus extra to sprinkle
- 7 egg yolks
- water, to bake
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1837.7 kJ / 437.6 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 14.7 g
- Vetten
- 40.9 g
- Verzadigd vet
- 24.9 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 41.3 mg
Alternatieve recepten
Chocolate volcanos
55min
Lemon meringue cupcakes
1 Std. 30 Min
Panna cotta
6h 15min
Mixed berry pavlova stack
5 godz. 30 min
Caesar salad dressing
10min
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28h 30min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24 godz. 30 min
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28h
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 Std. 20 Min
Pavlova
6 Std.
Dani Valent's Basque cheesecake
2h 10min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 Std. 10 Min