Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g pouring (whipping) cream
- 1 tsp vanilla bean extract
- 60 g caster sugar, plus extra to sprinkle
- 7 egg yolks
- water, to bake
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1837.7 kJ / 437.6 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 14.7 g
- Vetten
- 40.9 g
- Verzadigd vet
- 24.9 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 41.3 mg
Alternatieve recepten
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 Std. 20 Min
Kaffir lime granita
40 Min
Chocolate volcanos
55min
Tarte tatin
2h
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28h
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Mixed berry pavlova stack
5h 30 min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts (Metric)
3 Std. 10 Min
Brioche fruit tarts
4 Std.
Lemon meringue tarts
25h 30min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 Std. 10 Min
Pavlova
6 Std.