Apparaten en Accessoires
Traditional crème brûlée
Voorbereiding 10min
Totaal 25u.
6 portions
Ingrediënten
-
pouring (whipping) cream600 g
-
caster sugar plus extra to sprinkle60 g
-
vanilla bean extract1 tsp
-
egg yolks7
-
water to bake
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
45.7 mg
Eiwitten
4.6 g
Calorieën
1825.5 kJ /
436.3 kcal
Vetten
41.2 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
24.5 g
Koolhydraten
13.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25u. 20min
Meringues
5u.
Golden baklava
25u. 25min
Panna cotta
6u. 15min
Choux pastry
1u.
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28u. 30min
Croquembouche
3u. 30min
Crème caramels
7u. 45min
Panna cotta
6u. 15min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3u. 40min
Brandy Chicken Liver Pâté
3u. 25min
Pavlova
6u.