Apparaten en Accessoires
Traditional crème brûlée
Voorbereiding 10min
Totaal 25u.
6 portions
Ingrediënten
-
pouring (whipping) cream600 g
-
caster sugar plus extra to sprinkle60 g
-
vanilla bean extract1 tsp
-
egg yolks7
-
water to bake
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
45.7 mg
Eiwitten
4.6 g
Calorieën
1825.5 kJ /
436.3 kcal
Vetten
41.2 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
24.5 g
Koolhydraten
13.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Salted caramel sauce
40min
Paris–Brest with praline cream
26u.
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
3u. 40min
Crème brûlée
7u.
Choux pastry
1u.
Crème pâtissière
15min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6u. 15min
Golden baklava
25u. 25min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25u. 20min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3u. 40min
Black garlic and onion jam
55min
Chocolate volcanos
55min