Apparaten en Accessoires
Traditional crème brûlée
Voorbereiding 10min
Totaal 25u.
6 portions
Ingrediënten
-
pouring (whipping) cream600 g
-
caster sugar plus extra to sprinkle60 g
-
vanilla bean extract1 tsp
-
egg yolks7
-
water to bake
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
45.7 mg
Eiwitten
4.6 g
Calorieën
1825.5 kJ /
436.3 kcal
Vetten
41.2 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
24.5 g
Koolhydraten
13.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25u. 20min
Meringues
5u.
Panna cotta
6u. 15min
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2u. 40min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Crème caramels
7u. 45min
Taleggio cheese sauce
10min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3u. 40min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24u. 30min
Crème pâtissière
15min
No fail béchamel
15min
Salted caramel sauce
40min