![Traditional crème brûlée Traditional crème brûlée](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A02E21B5-70CE-43E4-8D85-121A3B598A18/Derivates/e63640fd-5f8f-4e23-a188-f629d1170863.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g pouring (whipping) cream
- 1 tsp vanilla bean extract
- 60 g caster sugar, plus extra to sprinkle
- 7 egg yolks
- water, to bake
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1837.7 kJ / 437.6 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 14.7 g
- Vetten
- 40.9 g
- Verzadigd vet
- 24.9 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 41.3 mg
Alternatieve recepten
Classic lemon tart
3h 10 min
Panna cotta
6h 15min
Salted caramel sauce
40 Min
Café de Paris butter
25 Min
Crème pâtissière
15 Min
Lemon meringue tarts
25h 30min
Crème caramels
7h 45min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 Std. 20 Min
Steamed Crème Brûlée (Metric) (TM6)
4h 45 min
Dani Valent's Basque cheesecake
2h 10 min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26h 10min
Tarte tatin
2h