Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g crystallised ginger
- 65 g unsalted butter, plus extra to grease
- 65 g dark brown sugar
- 70 g golden syrup, plus 1 tbsp to brush
- 50 g treacle
- 125 g self-raising flour, plus extra to dust
- ½ tbsp ground ginger
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp mixed spice
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 pinch sea salt
- 120 g full cream milk
- 1 egg
- 2 tbsp boiling water
- icing sugar, to dust
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1248.9 kJ / 298.5 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 45.4 g
- Vetten
- 10.6 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 386.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ginger fluff
50min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49u. 5min
Plum Clafoutis (TM6)
1 Std. 15 Min
Caramel peach brioche
2h 15min
Traditional French chocolate canelé
49h
Hot cross bun loaf
2h 40min
Lamington swiss roll
25h 40min
Boston Bun
2 Std. 45 Min
Spiced fruit loaf
2 Std. 30 Min
Edna's lemon curd teacake
40min
Thirty second whole orange cake
1 Std. 15 Min
Better banana cake
45 Min