Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g crystallised ginger
- 65 g unsalted butter, plus extra to grease
- 65 g dark brown sugar
- 70 g golden syrup, plus 1 tbsp to brush
- 50 g treacle
- 125 g self-raising flour, plus extra to dust
- ½ tbsp ground ginger
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp mixed spice
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 pinch sea salt
- 120 g full cream milk
- 1 egg
- 2 tbsp boiling water
- icing sugar, to dust
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1248.9 kJ / 298.5 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 45.4 g
- Vetten
- 10.6 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 386.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Thermomumma white sandwich bread loaf
3h 30min
Mini chocolate bundts
45 min
Ginger fluff
50min
Caramel peach brioche
2 godz. 15 min
Boston Bun
2 Std. 45 Min
Classic christmas fruit mince
1h 10min
Hot cross bun loaf
2 godz. 40 min
Liquorice ice cream with blackberries (George Calombaris)
24h 25min
Sticky Toffee Puddings (Metric) (TM6)
1 godz.
Freeform bread with filling
1 godz. 35 min
Spiced fruit loaf
2h 30 min
Brioche buns baked in a cast iron pot
2h