Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1010 g water, divided
- 30 g lemon juice, plus 1 tbsp to drizzle
- 225 g butter, unsalted, in pieces
- 4 egg yolks, from large eggs
- 1 tsp salt, divided, plus extra to season, to taste
- 1 pinch black pepper, ground, plus extra to season, to taste
-
30
g cilantro, fresh
of 30 g parsley leaves, fresh - 1 lemon, thin peel only, no white pith
- 285 g rice, white, type jasmine
- 1 tsp onion powder
- ½ tsp garlic powder
-
340
g asparagus, trimmed
of 340 g broccoli florets - 450 g salmon fillet, fresh, skinless, wild caught sockeye salmon (3 cm thick)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3778 kJ / 903 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 58 g
- Verzadigd vet
- 32 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 672 mg
Alternatieve recepten
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
1 Std. 30 Min
Steamed Shrimp
20 Min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Confetti Rice
45min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Biltmore Veal Fricassee
1h 20min
Clams marinières
30 Min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 Min
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min
Prawn Arrabbiata
30 Min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30 Min