![Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric) Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7d5860a6-2c49-4e13-a482-751fc1bba716/Derivates/6459deb1-64a9-4d77-89cc-4b88f1a6e38e.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1010 g water, divided
- 30 g lemon juice, plus 1 tbsp to drizzle
- 225 g butter, unsalted, in pieces
- 4 egg yolks, from large eggs
- 1 tsp salt, divided, plus extra to season, to taste
- 1 pinch black pepper, ground, plus extra to season, to taste
-
30
g cilantro, fresh
of 30 g parsley leaves, fresh - 1 lemon, thin peel only, no white pith
- 285 g rice, white, type jasmine
- 1 tsp onion powder
- ½ tsp garlic powder
-
340
g asparagus, trimmed
of 340 g broccoli florets - 450 g salmon fillet, fresh, skinless, wild caught sockeye salmon (3 cm thick)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3778 kJ / 903 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 58 g
- Verzadigd vet
- 32 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 672 mg
Alternatieve recepten
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1h
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30min
Sesame salmon and pea soup
1h
Pineapple Teriyaki Salmon
30min
Poppy Seed Snails
2h 30min
Salmon with Dill Cream Sauce, Broccoli and Basmati Rice; Chocolate Custard
40min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Steamed Cod Over Greens
40min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben) Metric
1h
Ham and Spinach Egg Wrap
40min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min