Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mint Sauce
- 1 lemon
- ½ oz mint leaves
- ½ oz cilantro leaves
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 2 oz extra virgin olive oil
Lamb
- 8 lamb loin chops, bone in
- 2 sprigs rosemary
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- ½ oz extra virgin olive oil
- 65 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4283.5 kJ / 1023.8 kcal
- Eiwitten
- 33.9 g
- Koolhydraten
- 4.3 g
- Vetten
- 96.7 g
- Verzadigd vet
- 37.5 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 730.7 mg
Alternatieve recepten
Stir-Fried Vegetables
15 Min
Lemon Caper Asparagus
25 Min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 Std. 40 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Tunisian Beef Ribs
4u. 55min
Lamb with Black Garlic Romesco and Pickled Chives (Wylie Dufresne)
80u. 10min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50min
Sous-Vide Salmon
1h
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45min
Shrimp in Garlic Sauce
25 Min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Sous-vide Steak
1h 30min