![Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5) Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3cfef186-910d-4491-a14f-71054b4761a6/Derivates/9aca17f2-2c6a-4f01-b094-b7896ac5700c.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz soy sauce
- 1 ½ oz honey
- ½ oz brown sugar
- 1 oz rice vinegar
- 1 tsp grated fresh ginger
- ¼ tsp chili powder
-
2 ½
oz sake (rice wine)
of 2 ½ oz water - 4 chicken thighs, skin on and bone in (approx. 6 oz ea.)
- 48 oz water
- 2 tsp lemon juice
- 1 ½ tsp corn starch
- 1 tbsp toasted sesame seeds
- 1 - 2 spring onion cross-sliced
- 1 fresh chili, cored, cut diagonally
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1291 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
1hod. 15min
Sous-Vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5 Std. 45 Min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1hod.
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30min
Shrimp and Potato Boil
40min
Soy Chicken with Bok Choy
40min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2h 55min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2 Std. 50 Min
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40min
Asian Stir Fry with Noodles
1hod. 5min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5 Std. 5 Min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1hod.