![Orange Roast Chicken with Bacon Stuffing Orange Roast Chicken with Bacon Stuffing](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/46ef4af0-fd0d-4e08-97e6-9bb0abf445ac/Derivates/86b323a9-0f8d-4e00-8250-2dacb06da539.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Orange Butter
- 1 orange
- 4 oz unsalted butter, softened
- 1 tbsp honey
Bacon Stuffing
- 5 oz day old bread, cubed (see Tip)
- 6 oz yellow onions, quartered
- 3 oz baby carrots, halved
- 3 oz celery, in pieces
- 1 garlic clove
- 4 fresh sage leaves
- ½ oz extra virgin olive oil, plus extra to grease and drizzle
- 4 oz bacon, sliced (½ in.)
- 4 oz chicken broth
Orange Roast Chicken
- 1 whole chicken, organic, giblets and neck removed from cavity
- salt, to season, to taste
- ground white pepper, to season, to taste
- 10 fresh sage leaves
- 16 oz rainbow carrots, peeled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2615 kJ / 625 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 738 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Loaded Burrito Bowl with Pork Chops
1 Std. 10 Min
Sausage Stuffed Mushrooms
1h 20min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min
Southwestern Shepherd's Pie
2 godz. 5 min
Southern Coleslaw
15min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 Min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2h 55min
Pork and Green Beans Sauté
45 Min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 Std. 5 Min
Salisbury Steak TV Dinner
1 Std.
Holiday Brisket
6h 55 min
Chicken Parmesan
1 Std. 10 Min