Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Orange Butter
- 1 orange
- 4 oz unsalted butter, softened
- 1 tbsp honey
Bacon Stuffing
- 5 oz day old bread, cubed (see Tip)
- 6 oz yellow onions, quartered
- 3 oz baby carrots, halved
- 3 oz celery, in pieces
- 1 garlic clove
- 4 fresh sage leaves
- ½ oz extra virgin olive oil, plus extra to grease and drizzle
- 4 oz bacon, sliced (½ in.)
- 4 oz chicken broth
Orange Roast Chicken
- 1 whole chicken, organic, giblets and neck removed from cavity
- salt, to season, to taste
- ground white pepper, to season, to taste
- 10 fresh sage leaves
- 16 oz rainbow carrots, peeled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2615 kJ / 625 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 738 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Meatloaf
1h 20min
Pineapple Pork Chops
2h 40min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 Std. 30 Min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 Std. 5 Min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1hod. 25min
Slow Cooked Oxtail
8 Std. 20 Min
Stuffed Pork Loin with Apple Cider Sauce
1 Std.
Chicken Coq au Vin (Betty)
2h 15min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min
Gravy
1 Std. 15 Min
Baby Back Ribs with Chipotle BBQ Sauce
1 Std. 30 Min
Thanksgiving Gravy
20 min