Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Orange Butter
- 1 orange
- 4 oz unsalted butter, softened
- 1 tbsp honey
Bacon Stuffing
- 5 oz day old bread, cubed (see Tip)
- 6 oz yellow onions, quartered
- 3 oz baby carrots, halved
- 3 oz celery, in pieces
- 1 garlic clove
- 4 fresh sage leaves
- ½ oz extra virgin olive oil, plus extra to grease and drizzle
- 4 oz bacon, sliced (½ in.)
- 4 oz chicken broth
Orange Roast Chicken
- 1 whole chicken, organic, giblets and neck removed from cavity
- salt, to season, to taste
- ground white pepper, to season, to taste
- 10 fresh sage leaves
- 16 oz rainbow carrots, peeled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2615 kJ / 625 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 44 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 738 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Thanksgiving Gravy
20 Min
Cottage Pie
2 Std. 15 Min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 Std.
Holiday Brisket
6 Std. 55 Min
Chicken Waldorf salad
40 Min
Biscuit Chicken Pot Pie
1h 5min
Colcannon with Sausages and Guinness Gravy
1h 5min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50 Min
Salad with Prosciutto, Arugula and Mozzarella
40 Min
Southwest Creamed Corn
25 Min
Pineapple Pork Chops
2 Std. 40 Min
Salisbury Steak TV Dinner
1 Std.