Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 sprig rosemary
- 25 oz sirloin steak, trimmed, cubed (1 in.)
- 6 oz shallots, halved
- 4 oz carrots, sliced (¼ in.)
- 4 oz celery, sliced (½ in.)
- 1 ½ oz butter, cut into pieces
- 1 ½ oz all-purpose flour
- 6 oz cremini mushrooms, quartered
- 2 oz heavy whipping cream
- 2 tsp Dijon mustard
- 1 ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 5 oz frozen peas, thawed
Pastry Dough
- 10 oz all-purpose flour
- 4 oz unsalted butter, frozen, diced (¼ in.)
- 3 large eggs, divided
- ½ tsp salt
- 2 tbsp ice water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3067 kJ / 733 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 41 g
- Verzadigd vet
- 20 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 973 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Tetrazzini
40min
Tuna Noodle Bake
1h 20 min
Chocolate Chip Cookies
50min
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1h 45min
Meatloaf
1h 20 min
Beef Ragout with Macaroni
30min
Biscuit Chicken Pot Pie
1 godz. 5 min
Corn and Bacon Chowder
1h 15 min
Chicken and Dumplings
45min
Snickerdoodles
25 min
Turkey Lasagna Rolls with Pumpkin Sauce
1h 45min
Pancakes and Waffles
40min