Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 sprig rosemary
- 25 oz sirloin steak, trimmed, cubed (1 in.)
- 6 oz shallots, halved
- 4 oz carrots, sliced (¼ in.)
- 4 oz celery, sliced (½ in.)
- 1 ½ oz butter, cut into pieces
- 1 ½ oz all-purpose flour
- 6 oz cremini mushrooms, quartered
- 2 oz heavy whipping cream
- 2 tsp Dijon mustard
- 1 ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 5 oz frozen peas, thawed
Pastry Dough
- 10 oz all-purpose flour
- 4 oz unsalted butter, frozen, diced (¼ in.)
- 3 large eggs, divided
- ½ tsp salt
- 2 tbsp ice water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3067 kJ / 733 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 41 g
- Verzadigd vet
- 20 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 973 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Shepherd's Pie
1h 15min
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1sa 45 dk
Biscuit Chicken Pot Pie
1h 5min
Quiche Lorraine
50min
Lasagna
2h 30min
Sesame Orange Chicken
1h 30min
Hawaiian Bread Rolls
4h 45min
Tarragon Chicken Quiche
1h 25min
Beef Lasagna
2h 5 min
Apple Pie
3h 30 min