Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Saffron Aioli
- 15 oz vegetable oil
- 1 garlic clove
- 1 oz white vinegar
- 1 tsp salt
- 2 pinches saffron
- 2 large eggs, pasteurized
Hurricane Po'Boy
- 4 oz unsalted butter, diced
- 1 tbsp Creole seasoning (see Tip)
- 24 jumbo shrimp, raw, peeled and deveined
- 2 baguettes
- 2 tomatoes, thinly sliced rounds
- ½ iceberg lettuce head, thinly sliced
-
3
hot and spicy pickles, thinly sliced rounds
of 3 Cajun pickles, thinly sliced rounds - potato chips, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4640 kJ / 1109 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 91 g
- Verzadigd vet
- 22 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1660 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tex-Mex Red Rice
1h
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 min
Beef Wellington (Ben)
10h 10 min
Pineapple Teriyaki Salmon
30min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Kung Pao Chicken
1 godz. 5 min
Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3h 25min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Texas Chili
1h 10min
Marinara Sauce
40min
Steamed Corn with Chipotle Mayonnaise and Cilantro Salsa
45min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min