Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Saffron Aioli
- 15 oz vegetable oil
- 1 garlic clove
- 1 oz white vinegar
- 1 tsp salt
- 2 pinches saffron
- 2 large eggs, pasteurized
Hurricane Po'Boy
- 4 oz unsalted butter, diced
- 1 tbsp Creole seasoning (see Tip)
- 24 jumbo shrimp, raw, peeled and deveined
- 2 baguettes
- 2 tomatoes, thinly sliced rounds
- ½ iceberg lettuce head, thinly sliced
-
3
hot and spicy pickles, thinly sliced rounds
of 3 Cajun pickles, thinly sliced rounds - potato chips, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4640 kJ / 1109 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 91 g
- Verzadigd vet
- 22 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1660 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Greek Stuffed Chicken
1ωρ. 35 λεπτ.
Chili Taco Dip
1h
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1h
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4sa 50 dk
Parmesan Stock Cubes
35 min
Cajun Gumbo
1h 30min
Turkey, Bacon and Avocado Burgers
2h
Tex-Mex Turkey Soup
50min
Cajun Shrimp Steamer with Garlic Butter
40 min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 min
Chicken Fajita Soup
50min