![Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7fc2a59c5d9a7170376e0e3ab2f1086e/Derivates/a6d50b03d87cff42230c14fde428bd766df51945.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dry Rub
- 2 tbsp brown sugar
- 2 tbsp paprika
- 2 tsp garlic powder
- 2 tsp salt
- 1 tsp onion powder
- 1 tsp ground black pepper
- 1 tsp dried thyme
- 1360 - 1475 g baby back pork rib (1 rack, trimmed, cut in half)
Beer BBQ Sauce
- 115 g red onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 15 g vegetable oil
- 340 g stout beer
- 170 g ketchup
- 85 g dark brown sugar
- 60 g apple cider vinegar
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- ⅛ tsp chilli powder, to taste
Cooking Ribs
- 1135 g water
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 17380 kJ / 4153.9 kcal
- Eiwitten
- 279.7 g
- Koolhydraten
- 189.8 g
- Vetten
- 247.8 g
- Verzadigd vet
- 84.6 g
- Vezels
- 9.4 g
- Natrium
- 8712.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cajun Shrimp and Polenta Waffles
1 Std. 10 Min
Dim sum 'Shao mai'
2h
Mandarin Almond Cookies
Geen beoordelingen
Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables (TM5)
Geen beoordelingen
Blue Mussels with Herbed Cream Sauce
30 Min
Pisco Sour
10 Min
Key Lime Madeleines
2h 35min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad
25 godz. 35 min
Mango frozen yogurt
5 Min
Berry foam
10 Min
Molten Lava Cake
45 Min
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
1 Std. 30 Min