Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 85 g Gruyère cheese, cubed
- 115 g tomatoes, cored, deseeded and quartered
- 8 basil leaves, fresh, plus extra to garnish
- 595 g water
- 5 egg whites, from large eggs
- salt, to taste
- black pepper, ground, to taste
- balsamic glaze, to drizzle (see Tip)
- Voeding
- per 2 portions
- Calorieën
- 1933 kJ / 462 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 986 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Maple Ice Cream with Almond Milk
13 Std. 20 Min
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
1 Std. 30 Min
Vegan Aquafaba Butter
2 godz. 25 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Steel Cut Oats
35 Min
Menu with Pea Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potato
45 Min
Cinnamon Macadamia Nut Milk
10min
Sous-vide Porcini Mushrooms with Truffle and Parmesan
30 Min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben) Metric
1 Std.
Menu with Ginger-Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
45 Min
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40 Min
Shrimp and Crab Stack
25min