Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 85 g Gruyère cheese, cubed
- 115 g tomatoes, cored, deseeded and quartered
- 8 basil leaves, fresh, plus extra to garnish
- 595 g water
- 5 egg whites, from large eggs
- salt, to taste
- black pepper, ground, to taste
- balsamic glaze, to drizzle (see Tip)
- Voeding
- per 2 portions
- Calorieën
- 1933 kJ / 462 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 986 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50 Min
Hearty Seafood Chowder
1sa
Menu with Pea Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potato
45 Min
Bison Burger with Cheddar and Pickled Onions
35 dk
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™) Metric
Geen beoordelingen
Almond Pulp Galette with Tomatoes
1 Std. 50 Min
Sicilian Shrimp Salad
30 Min
Crispy Coconut Shrimp
20 Min
Sous-vide Octopus Salad
8sa
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
30 Min
Peanut Butter Waffles with Jammy Maple Syrup
25 Min
Tuna mousse
10 Min