Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sun-Dried Tomato Pesto
- 3 oz Parmesan cheese, diced
- 8 oz sun-dried tomatoes, in oil, plus 2 oz oil
- ½ oz fresh basil leaves
- 2 garlic cloves
- 4 oz extra virgin olive oil
- ½ tsp salt
Dough
- 7 oz water
- 2 ¼ tsp active dry yeast
- 6 ½ oz pasta flour (type 00)
- 5 oz all-purpose flour, plus extra to dust
- ½ tsp salt
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1098 kJ / 262.4 kcal
- Eiwitten
- 8.4 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 12.2 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 339.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolate Raspberry Dream
10min
Rainbow Mediterranean Couscous Salad
1h
Orange Blossom Honey Fresh Cheese
35 min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4h 20min
No Starter Sourdough Bread
23h
Hamburger Buns with Stout Beer
3h
Steamed Applesauce Cake
1h
Mushroom Spinach Phyllo Cups
1h 10min
Mini Mushroom Galettes
1ч. 55 мин.
Caramelized Onion Pizza Dough
4h 25min
Protein Boosted Waffles
25 Min
Blueberry Yogurt
13 Std.