Apparaten en Accessoires
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
Voorbereiding 40min
Totaal 4u.
8 portions
Ingrediënten
Spice Rub and Lamb
-
lemon1
-
parsley leaves only1 bunch
-
garlic cloves divided16
-
ras el hanout5 tbsp
-
salt2 tsp
-
extra virgin olive oil2 oz
-
1 leg of lamb, bone in, (8-10 lb)leg of lamb, boneless (6-8 lb)1
Yogurt Sauce
-
cilantro½ bunch
-
plain yogurt12 oz
-
ras el hanout1 - 2 tsp
-
honey2 oz
Preserved Lemon Couscous
-
couscous14 oz
-
preserved lemons1 - 2
-
chicken stock18 oz
-
dried cherries6 oz
-
pine nuts2 oz
-
fresh cilantro, chopped plus extra to garnish½ bunch
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
592 mg
Eiwitten
71 g
Calorieën
3301 kJ /
789 kcal
Vetten
25 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
8 g
Koolhydraten
66 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Mediterranean Lamb Burger
45 Min
Tandoori chicken
45 Min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 Std. 20 Min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50 Min
Moroccan Lamb and Eggplant with Couscous
1 Std. 10 Min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 Min
Beef Wellington (Ben)
10 Std. 10 Min
Beef Chili with Lemon Feta
30 Min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1 Std. 5 Min
Spiced lamb roast (MEATER+®)
29 Std. 50 Min
Paella
30 Min
Lobster Bisque
1 Std. 50 Min