
Apparaten en Accessoires
Creole Style Jambalaya
Voorbereiding 25min
Totaal 1u. 10min
4 portions
Ingrediënten
-
white onions cut into pieces8 oz
-
green bell pepper cut into pieces4 oz
-
celery cut into pieces4 oz
-
vegetable oil divided1 oz
-
garlic clove1
-
chicken thighs, boneless and skinless cubed8 ½ oz
-
andouille sausage cut into half-moons (½ in.)8 oz
-
tomato paste1 tsp
-
hot sauce to taste1 - 2 tsp
-
dried basil1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
dried thyme1 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
ground cayenne pepper to taste¼ tsp
-
long-grain white rice6 ½ oz
-
chicken stock13 oz
-
crushed tomatoes6 oz
-
large shrimp, raw, peeled, deveined12 oz
-
green onions sliced to serve2 - 3
Voeding per 1 portion
Calorieën
583.9 kcal /
2442.8 kJ
Eiwitten
37.1 g
Vetten
25.2 g
Koolhydraten
53.1 g
Vezels
3.7 g
Verzadigd vet
5.8 g
Natrium
1517.6 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Mardi Gras
12 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten