Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 oz white onions, cut into pieces
- 4 oz green bell pepper, cut into pieces
- 4 oz celery, cut into pieces
- 1 oz vegetable oil, divided
- 1 garlic clove
- 8 ½ oz chicken thighs, boneless and skinless, cubed
- 8 oz andouille sausage, cut into half-moons (½ in.)
- 1 tsp tomato paste
- 1 - 2 tsp hot sauce, to taste
- 1 tsp dried basil
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp dried thyme
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- ¼ tsp ground cayenne pepper, to taste
- 6 ½ oz long-grain white rice
- 13 oz chicken stock
- 6 oz crushed tomatoes
- 12 oz large shrimp, raw, peeled, deveined
- 2 - 3 green onions, sliced to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2442.8 kJ / 583.9 kcal
- Eiwitten
- 37.1 g
- Koolhydraten
- 53.1 g
- Vetten
- 25.2 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 1517.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fragrant Chicken Curry Second Bowl
1 Std.
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
6 godz. 45 min
Ratatouille Galette
1 Std. 30 Min
Chicken Étouffée
1h 25min
Sichuan spaghetti
50 Min
Kung Pao Chicken
1h 5min
Slow Cooked White Chicken Chili
2u. 10min
One Pot Ravioli Soup
30 Min
Spinach and Artichoke Garlic Bread
20 Min
Chutney Chicken
30 Min
Fish and Chips
30 Min
Paella
30 Min