![Coq au Vin Coq au Vin](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8EAFA6B0-0745-4FD0-8BC4-D712C89BA7AE/Derivates/C82F908E-AF36-40F3-A932-26C5F8D49FBB.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade and Searing Chicken
- 4 chicken thighs, skin on and bone in
- 1 dried bay leaf
- 2 oz shallots, in pieces
- 1 garlic clove
- 1 tsp dried parsley
- ¼ tsp dried thyme
- ½ tsp dried rosemary
- ½ tsp salt
- 5 oz extra virgin olive oil, plus 2 tsp to sear
- 10 oz strong dry red wine, e.g. red Burgundy wine
Coq au Vin
- 3 pieces thick cut bacon, chilled
- ½ oz dried porcini mushrooms
- 3 oz carrots, peeled, in rounds (¼ in.)
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 3 oz pearl onions, peeled, thawed if frozen
- 3 oz fresh cremini mushrooms, quartered
- 2 tbsp all-purpose flour
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
- fresh baguette, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4657 kJ / 1113 kcal
- Eiwitten
- 72 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 79 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Coq au Vin (Betty)
2 Std. 15 Min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13sa 20 dk
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 min
Mushroom Risotto
30 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Chicken Stew with Cannellini Beans
35 min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4小时
Tomato Basil Soup
40 min
Slow Cooked Pulled Pork with Apple and Fennel Salad
5 Std.
Chicken Cacciatore with Orzo
1 godz. 5 min
Garlic Mashed Potatoes
50 min
Moussaka
2 Std. 20 Min