Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Piri Piri Sauce
- 3 garlic cloves
- 4 fresh Fresno chilies, stems removed, halved
- 2 - 4 dried 'chile de árbol' chilies, to taste
- ½ tsp smoked paprika
- 1 tsp coarse salt
- ½ tsp dried oregano
- 3 ½ oz extra virgin olive oil
- 1 ½ oz red wine vinegar
- 53 oz whole chicken, spatchcocked (see Tip)
Vegetable Salad and Grilling
- 16 oz mixed vegetables (e.g. broccoli, carrots, red bell pepper), in pieces (2 in.)
- 3 ½ oz mayonnaise
- ¼ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 ½ tbsp Dijon mustard
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3665 kJ / 876 kcal
- Eiwitten
- 65 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 63 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 904 mg
Alternatieve recepten
Turkish eggs (Cilbir) on Greek yoghurt, served with toast and green salad
30min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 Std. 20 Min
Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3h 25min
Huli Huli Chicken Skewers
50 Min
Greek Stuffed Chicken
1h 35min
Moroccan Zaalouk
1h 5min
Chicken Tikka Bowls with Kachumber
2 Std. 50 Min
Sheek Kebab
1h 10min
Chicken Shawarma Bowl
1h
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad (MEATER+®)
10 Std. 30 Min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2h 25min
Golden Spiced Turkey Kefta
30min