Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Piri Piri Chicken
- 3 garlic cloves
- 4 fresh red chillies, stems removed, halved
- 2 - 4 dried bird's eye chillies, to taste
- ½ Tbsp smoked paprika
- 1 tsp coarse sea salt
- ½ tsp dried oregano
- 100 g olive oil
- 50 g red wine vinegar
- 1500 g uncooked, whole chicken, spatchcocked (see tip)
Vegetable Salad
- 500 g mixed vegetables, cut in pieces (5-6 cm), (e.g. celeriac, broccoli, carrots, peppers)
- 100 g mayonnaise
- 1 tsp fine sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 ½ Tbsp Dijon mustard
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3317 kJ / 792 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 66 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 Std. 20 Min
Lamb Kebobs
3 Std.
Lamb Korma
4 Std.
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 godz. 15 min
Mardi Gras Meatballs
1 Std. 5 Min
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6h 30min
Sticky Gochujang Marinade
10 Min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4 godz. 25 min
Piri Piri Chicken with Pickled Curry Beans
3 Std.
Chicken and Mushroom Balti
50 Min
Mediterranean Chicken Wings with Herb Orange Rice
1h
Prawn Saganaki
35 Min