Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Piri Piri Sauce
- 3 garlic cloves
- 4 chillies, type Fresno, fresh, stems removed, halved
- 2 - 4 'chile de árbol' chillies, dried, to taste
- ½ tsp ground smoked paprika
- 1 tsp salt, coarse
- ½ tsp oregano, dried
- 100 g extra virgin olive oil
- 45 g red wine vinegar
- 1500 - 1600 g whole chicken, spatchcocked (see Tip)
Vegetable Salad and Grilling
- 450 g mixed vegetables (e.g. broccoli, carrots, red bell pepper), in pieces (3 cm/2 in.)
- 100 g mayonnaise
- ¼ tsp salt, to taste (optioneel)
- ¼ tsp black pepper, ground
- 1 ½ tbsp Dijon mustard
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3665 kJ / 876 kcal
- Eiwitten
- 65 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 63 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 904 mg
Alternatieve recepten
Thai Cucumber Salad (TM6)
15min
Green Bean Gremolata
25 Min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 Std. 20 Min
Fish and Zucchini
35 Min
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25 Min
Low Carb Cheese Dinner Rolls
1h 10 min
Turkish eggs (Cilbir) on Greek yoghurt, served with toast and green salad
30 Min
Lemon grass beef salad
30 Min
Spiced grilled chicken with carrot couscous
1 Std. 40 Min
Steamed Cumin Beef Buns
2 Std. 30 Min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1 Std. 30 Min
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45min