Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 pork loin (approx. 1360 g)
- 225 g bacon, cured, smoked, sliced
- salt, to season, to taste
- black pepper, ground, to season, to taste
- 340 g white wine
- 2 red onions, sliced into rings
- 2 apples, cored and sliced into rings
- 3 bay leaves, dried
- 3 sprigs rosemary, fresh
- 85 g Parmesan cheese, cubed
- 2 tsp white pepper, ground
- 1 tbsp Dijon mustard
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1100.6 kJ / 263 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 11.8 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 365.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1ωρ.
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1ωρ.
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Bison Burger with Cheddar and Pickled Onions
35min
Barley Risotto with Beef Short Ribs
3ωρ. 20 λεπτ.
Japanese Cheesecake (Anna) Metric
6 Std. 15 Min
Pork tenderloin parcels
1ωρ.
Orange Herb Chicken and Rice
50 λεπτ.
Beef Stroganoff
1ωρ.
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1ωρ. 10 λεπτ.
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2 Std.
Shrimp Scampi
40 Min