![Roasted Pork Loin (Betty) Metric Roasted Pork Loin (Betty) Metric](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e2697d8e-5c2c-43d4-99a5-6d849fb266d5/Derivates/4472acf0-0ebb-4ca7-bad0-8b30b4bdd7d7.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 pork loin (approx. 1360 g)
- 225 g bacon, cured, smoked, sliced
- salt, to season, to taste
- black pepper, ground, to season, to taste
- 340 g white wine
- 2 red onions, sliced into rings
- 2 apples, cored and sliced into rings
- 3 bay leaves, dried
- 3 sprigs rosemary, fresh
- 85 g Parmesan cheese, cubed
- 2 tsp white pepper, ground
- 1 tbsp Dijon mustard
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1100.6 kJ / 263 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 11.8 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 365.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bourbon pork ribs
5 godz. 50 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Strawberry and White Chocolate Mousse Dessert
4h 30min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
1 godz.
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55 min
Beef Short Rib Chili
1h 25 min
Three course meal for two in 30 minutes
1 godz. 15 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min
Pork tenderloin with mustard sauce
30 min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2 godz. 55 min
Baby Back Ribs with Chipotle BBQ Sauce
1 godz. 30 min