Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 oz yellow onions, in pieces
- 2 garlic cloves
- ½ oz all-purpose flour
- ½ oz extra virgin olive oil
- 24 oz beef meat (stew cut)
- 16 oz water
- 3 oz tomato paste
- 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 12 oz baby gold potatoes, quartered
- 9 oz carrots, peeled, sliced (¾ in.)
- chopped fresh parsley, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1071 kJ / 256 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 620 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Chicken Adobo
1h 25min
Cod with Citrus Butter
50 min
Chicken Fricassee
50 min
Shepherd's Pie
1u. 15min
Soy Poached Chicken
50 min
Beef Ragout with Macaroni
30min
Asparagus and Ham Rotelle
40min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 godz. 10 min
Slow Cooked Lamb Leg with Spring Vegetables
2 godz.
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Greek Style Pork Stew
50 min