Apparaten en Accessoires
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
Voorbereiding 15min
Totaal 35min
4 portion
Ingrediënten
Salmon with Almond Crust
-
salmon fillet, fresh, skin on or skinless (595 g, approx. 155 g ea.)4
-
extra virgin olive oil plus extra to grease30 g
-
lemon juice30 g
-
Dijon mustard1 tbsp
-
honey1 tbsp
-
garlic clove2
-
salt½ tsp
-
30 g walnut, shelledalmond, blanched30 g
-
panko breadcrumbs60 g
-
parsley, fresh2 sprigs
Pappardelle with Asparagus
-
asparagus, green trimmed and cut into pieces (½ in.)255 g
-
water1500 g
-
vegetable stock paste1 tbsp
-
pasta, dried, type pappardelle (cook time 12-13 minutes)300 g
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
lemon juice2 tbsp
-
lemon zested, grated1
-
parsley, fresh chopped1 - 2 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
106.3 g
Calorieën
5748.3 kJ /
1373.9 kcal
Vetten
71.7 g
Vezels
6.1 g
Koolhydraten
77 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
In Homemade we Trust
37 recepten
Canada
Canada
Misschien vind je dit ook leuk...
Creamy Mushroom Soup
25min
Caramel Sauce
Geen beoordelingen
Baklava Cheesecake
Geen beoordelingen
Liquid Caramel
Geen beoordelingen
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30min
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Geen beoordelingen
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
20min
Fish Ceviche
3u. 25min
Golden Lassi Smoothie (Matthew Kenney) Metric
10min
Bavarian meat loaf (Leberkäse)
4u. 30min
Chocolate mousse pots (Diabetes)
6u. 10min
Mango and ginger smoothie
5min