![Cacio e Pepe Cacio e Pepe](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0BE5DABD-2DA7-46B6-A2E3-2456EBCE1601/Derivates/23c2691e-4f2f-4dd2-92d0-37dcc1c758df.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 oz Pecorino Romano, cubed (1 in.), plus extra to garnish
- 1 tbsp black peppercorns
- 45 oz water
- ¼ tsp salt
-
12
oz spaghetti pasta, dried
of 12 oz bucatini pasta, dried - freshly ground black pepper, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1912.1 kJ / 457 kcal
- Eiwitten
- 22.5 g
- Koolhydraten
- 65.9 g
- Vetten
- 10.9 g
- Verzadigd vet
- 6.4 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 671.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Parmesan Risotto (TM6)
30 min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50 min
Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto
2h 10min
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35 min
Prosciutto and Provolone Risotto
30 min
Ratatouille Galette (TM6)
1h 30min
Blood Orange Balsamic Vinaigrette
5 min
White Pesto Pasta
40 min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1 godz. 20 min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1h 50 min
Mushroom Fettuccini
40 min
Sautéing 7 oz Zucchini
20 min