Apparaten en Accessoires
Cacio e Pepe
Voorbereiding 5min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
pecorino romano cubed (1 in.), plus extra to garnish5 oz
-
black peppercorns1 tbsp
-
water45 oz
-
salt¼ tsp
-
12 oz bucatini pasta, driedspaghetti pasta, dried12 oz
-
freshly ground black pepper to garnish
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
671.4 mg
Eiwitten
22.5 g
Calorieën
1912.1 kJ /
457 kcal
Vetten
10.9 g
Vezels
3.2 g
Verzadigd vet
6.4 g
Koolhydraten
65.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
One Pot Pastas
10 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je dit ook leuk...
Margarita
10min
Aperol Spritz®
10min
Mushroom Fettuccini
40min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Ginger Pork Lettuce Cups with Strawberry Chutney
50min
Gravlax
72u. 30min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Meatballs with Romesco Sauce
1u. 40min
Salmon and Lemon Rice Salad
40min
Bucatini amatriciana
45min
Pozole Blanco
1u. 40min
Pasta Fagioli Soup
40min