Apparaten en Accessoires
Cacio e Pepe
Voorbereiding 5min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
pecorino romano cubed (1 in.), plus extra to garnish5 oz
-
black peppercorns1 tbsp
-
water60 oz
-
salt¼ tsp
-
12 oz bucatini pasta, driedspaghetti pasta, dried12 oz
-
freshly ground black pepper to garnish
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
671.4 mg
Eiwitten
22.5 g
Calorieën
1912.1 kJ /
457 kcal
Vetten
10.9 g
Vezels
3.2 g
Verzadigd vet
6.4 g
Koolhydraten
65.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Mac and Cheese (TM7)
20min
Tres Leches Cake (Three-Milk Cake)
2u.
Thin Crust Pizza Dough
2u. 30min
Liquid Caramel
Geen beoordelingen
Spaghetti Carbonara Pie
Geen beoordelingen
U.S. Digital Flipbook #1
1u. 35min
Cheese Arepas
50min
Budín de Pan Cubano (Bread Pudding)
3u.
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40min
Go-To Pizza Dough
1u.
Shredded Chicken Taco Filling
30min