Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 eggplants (approx. 24.5 - 25 oz) cubed (approx. ¾ in.)
- 2 ½ tsp salt, divided
- 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to sauté
- 2 garlic cloves
-
28
oz plum tomatoes ripe, peeled, quartered, deseeded
of 17 ½ oz canned whole tomatoes - 1 pinch sugar
- 4 sprigs fresh basil, leaves only, dried and hand torn, divided
- 1 pinch freshly ground black pepper
- 53 oz water
- 10 ½ oz pasta, dry, e.g. farfalle (bow tie pasta)
-
3 ½
oz ricotta salata, drained
of 3 ½ oz ricotta al forno, drained
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1264 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta Fagioli Soup
40min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 phút
Gazpacho
1 godz. 15 min
Butternut Squash and Smoked Gouda Gratin
Brak ocen
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45min
Mushroom Risotto
30min
Mini Saffron Risottos and Zucchini Mousse
6h 15min
Mediterranean Chicken with Olives
35 Min
Caponata
50 phút
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 phút
Thai Curry Noodles
25 Min