Apparaten en Accessoires
Pasta "alla Norma"
Voorbereiding 10min
Totaal 50min
6 portion
Ingrediënten
-
eggplants (approx. 24.5 - 25 oz) cubed (approx. ¾ in.)2
-
salt divided2 ½ tsp
-
extra virgin olive oil plus extra to sauté1 oz
-
garlic cloves2
-
17 ½ oz canned whole tomatoesplum tomatoes ripe, peeled, quartered, deseeded28 oz
-
sugar1 pinch
-
fresh basil leaves only, dried and hand torn, divided4 sprigs
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
water53 oz
-
pasta dry, e.g. farfalle (bow tie pasta)10 ½ oz
-
3 ½ oz ricotta al forno, drainedricotta salata drained3 ½ oz
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
10 g
Calorieën
1264 kJ /
302 kcal
Vetten
9 g
Vezels
8 g
Koolhydraten
50 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Italian Pasta
10 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je dit ook leuk...
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
Geen beoordelingen
Sous-Vide Scrambled Eggs
40min
White Bean and Pumpkin Soup
35min
Cacio e Pepe
30min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35min
Sweet Potato Spoon Bread
1u.
Greek Vegetables
1u.
Mushroom Stroganoff
30min
Pasta alla Norma
50min
Sausage and Lentil Stew
1u. 15min
Pasta Fagioli Soup
40min
Curried Lentils
5u. 15min