Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 oz bacon, chopped (¼ in.)
- 4 oz red onion, quartered
- 1 oz celery, in pieces (2 in.)
- 1 oz carrots, in pieces (2 in.)
- 1 oz tomato paste
- ½ oz extra virgin olive oil
- 2 - 3 sprigs fresh rosemary (1 sprig, leaves only), plus extra, to garnish, divided
- ½ tsp dried oregano
- 10 oz canned cannellini beans (1 x 15 oz can), drained, divided
- 32 oz vegetable stock
- 5 oz ditalini pasta
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 2 oz Parmesan cheese, grated
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2075.8 kJ / 496.1 kcal
- Eiwitten
- 17.3 g
- Koolhydraten
- 46.4 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 439.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sausage and Lentil Stew
1 Std. 15 Min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 Std. 10 Min
Cacio e Pepe
30 Min
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Minestrone
45 Min
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1 godz.
Bucatini amatriciana
45 Min
Chocolate Fondants (Lava Cakes)
40min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
Prosciutto and Provolone Risotto
30 Min
Baby Peas and Pancetta Risotto
30 Min
Butternut Squash Ravioli Soup
35 Min