Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 32 oz water
- 1 tbsp salt
- 17 oz eggplant, cut into pieces (½ in.) (approx. 1 lg. eggplant)
- 10 sprigs fresh parsley, leaves and tender stems
- 12 fresh basil leaves, plus extra to garnish
- 7 oz onion, halved (approx. 1 med. onion)
- 3 oz celery, cut into 1 in. pieces (approx. 3 stalks)
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 1 can diced tomatoes (14.5 oz), drained
- 1 oz red wine vinegar
- 10 oz red bell pepper, seeds removed and cut into pieces (½ in.) (approx. 1 pepper)
- 2 oz pitted Kalamata olives
- 1 oz capers, rinsed and drained
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper
- 1 oz toasted pine nuts, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 638 kJ / 152.5 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 15.9 g
- Vetten
- 9.5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 1526.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 Min
Smoky Black Bean Soup
35 Min
Ratatouille with Pecorino
1 Std. 5 Min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 min
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45 分钟
Cheesy Zucchini Pappardelle
50 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 Min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Greek Lentils and Rice
40 min
Chicken and Farro Harvest Salad
1h 45min
Butternut Squash Coconut Curry
40 min