Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 32 oz water
- 1 tbsp salt
- 17 oz eggplant, cut into pieces (½ in.) (approx. 1 lg. eggplant)
- 10 sprigs fresh parsley, leaves and tender stems
- 12 fresh basil leaves, plus extra to garnish
- 7 oz onion, halved (approx. 1 med. onion)
- 3 oz celery, cut into 1 in. pieces (approx. 3 stalks)
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 1 can diced tomatoes (14.5 oz), drained
- 1 oz red wine vinegar
- 10 oz red bell pepper, seeds removed and cut into pieces (½ in.) (approx. 1 pepper)
- 2 oz pitted Kalamata olives
- 1 oz capers, rinsed and drained
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper
- 1 oz toasted pine nuts, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 638 kJ / 152.5 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 15.9 g
- Vetten
- 9.5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 1526.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 Min
Greek Lentils and Rice
40 dk
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Minestrone
45 Min
Hamantaschen
1h 55min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35 dk
Ratatouille
40 dk
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1sa
Vegan "Crab" Cakes
1 Std. 10 Min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Kabocha Sage Risotto
40 dk
Ratatouille with Pecorino
1 Std. 5 Min